Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
  • +306980192003
  • +302103009409
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πως καταλαβαίνω ότι παρακολουθείτε το κινητό μου τηλέφωνο

Όχι, το * # 21 # δεν παρέχει καμία πληροφορία σχετικά με το εάν παρακολουθείτε αθέμιτα το κινητό τηλέφωνο σας.
Ένα βίντεο στο Tiktok δείχνει ένα απλό κόλπο για να μάθετε αν το smartphone ή το κινητό σας τηλέφωνο παρακολουθείτε.
Θα σας εξηγήσουμε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτόν τον κωδικό:

Ένα βίντεο πραγματοποιεί επί του παρόντος γύρους στο Tiktok, το οποίο υποτίθεται ότι εξηγεί πώς να μάθετε εάν το κινητό σας τηλέφωνο παρακολουθείτε. Με ένα ανησυχητικό τόνο, το κλιπ λέει: «Προειδοποίηση! Θέλετε να μάθετε εάν παρακολουθείτε τι κινητό σας;
Στη συνέχεια, εισαγάγετε * # 21 #. » Όποιος εισάγει πραγματικά αυτόν τον κωδικό στο πεδίο αριθμών του τηλεφώνου του θα εμφανιστεί ένα πεδίο πληροφοριών.

Η φωνή συνεχίζει να προειδοποιεί: «Αν λέει« Δεν προωθήθηκε »ή« απενεργοποιημένη », τότε είστε ασφαλείς. Εάν υπάρχει ένας αριθμός εκεί, είναι καλύτερο να εισαγάγετε γρήγορα * # 62 #. Τότε μπορείτε να δείτε από πού ή από ποιον παρακολουθήστε.

ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ !!!!!

Στην πραγματικότητα, ο κωδικός * # 21 # προορίζεται για την αναζήτηση της κατάστασης της εκτροπής κλήσεων για κλήσεις. Έτσι, εάν έχετε ενεργοποιήσει την εκτροπή κλήσεων, αφού εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό, θα εμφανιστεί ο αριθμός προς τον οποίο εκτρέπονται οι εισερχόμενες κλήσεις. Ο κωδικός * # 62 # είναι ένα ερώτημα κατάστασης για εκτροπή κλήσεων σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας. Αυτό δείχνει τον αριθμό στον οποίο εκτρέπεται μια κλήση εάν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον καλούμενο.

Άλλοι κωδικοί GSM χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, για να αποκρύψετε τον δικό σας αριθμό τηλεφώνου κατά την κλήση (# 31 # <αριθμός τηλεφώνου>), για να εμφανίσετε τον σειριακό αριθμό του κινητού τηλεφώνου (* # 06 #) ή για να αλλάξετε το PIN (** 04 * παλιό PIN * νέο PIN * νέο PIN #).

Επομένως, δεν είναι δυνατό να μάθετε με μια απλή καταχώριση ενός τέτοιου κώδικα εάν το δικό σας smartphone η κινητό τηλέφωνο παρακολουθείτε.
Έτσι δυστυχώς βγάζετε εσφαλμένα συμπεράσματα για το εάν παρακολουθείτε το κινητό σας τηλέφωνο.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I διαθέτει εξειδικευμένα λογισμικά προγράμματα για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού αθέμιτης παρακολούθησης του κινητού σας τηλεφώνου SAMSUNG,IPHONE,HUAWEI,XIAOMI,MOTOROLA,SONY,ASUS, κ.τ.λ.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς αναλυτές ψηφιακών πειστηρίων του γραφείου μας.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I δεν κινδυνολογεί με τη φράση < όλοι και όλα μπορούν να παρακολουθούνται>. Η τεχνολογία ναι μεν έχει φτάσει σε υψηλά και πολλές φορές δυσκολονόητα επίπεδα ακόμα και για αναλυτές υποκλοπών υπάρχει όμως η εξειδίκευση του γραφείου μας σε υψηλά επίπεδα στην άμυνα και τον εντοπισμό κακόβουλων λογισμικών παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων.

Συνοψίζοντας να πούμε ότι εάν έχετε την υποψία ότι αθέμιτα παρακολουθείτε το κινητό σας τηλέφωνο καλέστε μας στο 210 – 3009409 ή στο 6980 – 192003 ή απευθυνθείτε στην Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής αστυνομίας και στην http://www.adae.gr.


Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I αναλαμβάνει έρευνες σε εξαφανίσεις ατόμων που μπορεί να οφείλονται σε απαγωγή ή εκούσιες ενέργειες (εγκατάλειψη στέγης).


Πηγή: https://detectivevip.gr